Dette er Tind

Vi i Tind gjør regnskapet enklere. Med det siste innen teknologi, lover og regler møter vi utfordringene dine med åpne armer. Vi holder til i Lorkenesgata 3–4 etg. i Ålesund sentrum – stikk gjerne innom for en kaffe.

Bente M. A. Mortensen,

Partner og statsautorisert regnskapsfører

Etter utdannelsen ved Handelshøyskolen BI har Bente opparbeidet seg en solid kompetanse. Hun har jobbet med selskaper i alle størrelser og har flere års erfaring med skybaserte systemer. Bente er alltid tett på med gode råd!

En smilende bente

Nina S. Berg,

Partner og statsautorisert regnskapsfører

Nina er utdannet ved Handelshøyskolen BI. Hun har jobbet med flere store og mellomstore bedrifter gjennom en årrekke, og har god erfaring med økonomiarbeid for investeringsselskaper. Nina jobber ikke for kundene, men med dem.

Smilende tind Nina

Veronica K. Hildre

Regnskapsfører

Veronica er utdannet fra Høyskolen i Ålesund innen shipping og logistikk. Hun har også erfaring fra salg i byggebransjen. Å være tett på kundene er viktig for Veronica, da får man løst eventuelle utfordringer effektivt sammen – og så er det jo kjekt å møte folk også.

Bilde av Veronica som smiler med grønn bakgrunn

Caroline Håbet

Regnskapsfører

Caroline har fullført en Bachelor innen økonomi og administrasjon med spesialisering innen økonomisk styring ved NTNU. Hun har erfaring både som Controller og Økonomimedarbeider. Med stort engasjement og nøyaktighet i sitt arbeid kan du føle deg trygg i Caroline sine hender.

Bilde av Caroline som sitter i sofa smilende

Kontakt oss

Vi er veldig glade i å snakke med folk, så ring oss gjerne om du vil høre mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.