Dette er Tind

Vi i Tind gjør regnskapet enklere. Med det siste innen teknologi, lover og regler møter vi utfordringene dine med åpne armer. Vi holder til på Pir midt i Ålesund sentrum – stikk gjerne innom for en kaffe.

Bente M. A. Mortensen,

Partner og statsautorisert regnskapsfører

Etter utdannelsen ved Handelshøyskolen BI har Bente opparbeidet seg en solid kompetanse. Hun har jobbet med selskaper i alle størrelser og har flere års erfaring med skybaserte systemer. Bente er alltid tett på med gode råd!

En smilende bente

Nina S. Berg,

Partner og statsautorisert regnskapsfører

Nina er utdannet ved Handelshøyskolen BI. Hun har jobbet med flere store og mellomstore bedrifter gjennom en årrekke, og har god erfaring med økonomiarbeid for investeringsselskaper. Nina jobber ikke for kundene, men med dem.

Smilende tind Nina

Tone Lise Gjelsten Rekdal

Regnskapsfører

Tone Lise har en bachelor i revisjon fra Høgskolen i Molde. Hun har de siste årene hatt Svalbard som base, og har tidligere gått gründerskole i Shanghai. Tone Lise praktiserer yoga, og smitter over både ro og energi til oss andre i TIND.

Kontakt oss

Vi er veldig glade i å snakke med folk, så ring oss gjerne om du vil høre mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.