Våre tjenester

Trenger du noen som kan ta seg av hele regnskapet ditt? Eller noen som kan sørge for bedre oversikt på deler av det? Vi fikser alt fra årsoppgjør, til styrearbeid.

Den smilende regnskapsføreren Bente

Psst...

Det er faktisk veldig enkelt å bytte regnskapsfører. Overgangen til oss er kostnadsfri, og vi hjelper deg i gang.

Regnskap

Med oss som totalleverandør av økonomiske tjenester kan du tenke på viktigere ting enn regnskap. Vi samarbeider alltid tett med kundene våre og finner løsningene som gjør hverdagen din mer oversiktlig og forutsigbar.

Fakturering

Vi bruker bare skybaserte programmer – også når det kommer til fakturering. Det gjør at du kan opprette og sende fakturaer når og hvor som helst. Ønsker du at vi tar oss av hele faktureringsprosessen gjør vi gjerne det også. Uansett er vi bare en telefon unna.

Lønnskjøring

Lønn er egentlig en litt komplisert prosess, men med oss blir det enklere. Vi har systemer som dekker hele prosessen fra A-Å på en forståelig måte. I tillegg tar vi oss av dialogen og skjemaene fra NAV i forbindelse med sykemeldinger, lønnstilskudd, permisjon og lignende.

Årsoppgjør

Vi har grunnlaget som trengs for et grundig årsoppgjør som møter kravene. Som alltid, sørger vi for god dialog og samarbeider med revisor når det er nødvendig. Vi er tross alt med på notene! Til årsoppgjør benytter vi det skybaserte programmet Maestro Sky.

Styrearbeid

Både Nina og Bente har gjennomført kurset Styrekompetanse ved Handelshøyskolen BI. Dette, sammen med flere års praktisk erfaring, gjør at vi kan hjelpe deg i alle ledd av styrearbeidet. Spør oss om nyttige digitale dokumenter eller forslag til styreprotokoll.

Nyetablering

Det kan virke litt uoverkommelig når du skal i gang med noe helt nytt. Heldigvis har vi gjort det mange ganger før. Ta kontakt med oss, så går etableringen din raskere og smidigere. Vi sørger for at alle lover og regler blir ivaretatt og hjelper deg med det som trengs av skjemautfylling og innsendelser.

Kontakt oss

Vi er veldig glade i å snakke med folk, så ring oss gjerne om du vil høre mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.